Ugrás a tartalomra

Szeptember elején adják át a topolyai stadiont

2021.08.10
15:18
2021.08.10
17:07
Forrás
Pannon RTV
Nagy lehetőség a vajdasági futballnak a topolyai stadion megépülése - mondta a Pannon RTV-nek Zsemberi János, a TSC elnöke.

Úgy fogalmazott: az UEFA hármas besorolású stadion lehetőséget nyújt majd nemzetközi focimeccsek lebonyolítására is. Az átadóünnepséget szeptember 3-án tartják, ahol a TSC és a Ferencváros csapata mérkőzik meg. A találkozót és az azt megelőző avatást a Pannon Televízió élőben közvetíti. A kezdőrúgást a Fradi egyik legendás játékosa, Nyilasi Tibor és a topolyai futballklub volt csapatkapitánya, Kovács István végzi el. A stadion 4500 néző befogadására alkalmas. A focipálya mellett egyebek között hotel, rehabilitációs központ, múzeum és étterem is megtalálható lesz az épületkomplexumban, ezek azonban csak egy év múlva lesznek készek.

Zsemberi János, elnök, TSC: „A vajdasági futballnak ez egy lehetőség, először is a stadiont működtető labdarúgó klubunk nagyon sok alközponttal rendelkezik és nagyon sok gyereknek adunk lehetőséget. Ezek a gyerekek, ha be tudnak kerülni a TSC-be, stadionon tudnak játszani, de mi a stadiont fogjuk tudni használni sok minden másra is. Néha szervezünk rajta gyerektornát, a gyerekeknek példakép lehet, hogy hová juthatnak, ha jól futballoznak.”

Topolya
topolyai stadion
stadion

Most

10:37

24 órán keresztül mérik a sebességet

Fokozott sebesség-ellenőrzés van érvényben a szerbiai utakon a május elsejei és a pravoszláv húsvéti ünnepek miatt. Az eddigi statisztikai adatok szerint ugyanis a május elsejei ünnepek ideje alatt megnő a balesetben elhunytak száma.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.