Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/Darko Vojinovic

Szerb arany a birkózó világbajnokságon

2023.09.18
21:53
2023.09.19
10:39
Forrás
Szerbiai RTV, Magyar Szó
Stevan Mićić állt a dobogó legfelső fokára.

Szerbia aranyérmet szerzett a birkózó világbajnokságon. A szabadfogásúak 57 kilogrammos mezőnyében Stevan Mićić állt a dobogó legfelső fokára Belgrádban. A szerb birkózó 7:4-re győzte le japán ellenfelét, Higucsi Rejt. Mićić az aranyérem mellett párizsi kvótát is szerzett.

A szerb színekben versenyző Hetik Cabolov azeri ellenfele legyőzésével a szabadfogásúak 74 kilogrammos versenyszámában a bronzéremért léphetett szőnyegre. 6:4-es győzelmének köszönhetően megszerezte a harmadik helyet, valamint az olimpiai vízumot is.

Stevan Mičić

Most

13:05, Frissítve: 13:18

Levéltári konferenciát tartottak Szabadkán

Levéltáraink nagyjai, szerepük, eredményeik és jelentőségük témában konferenciát tartottak a szabadkai Városházán. A szerbiai előadók mellett Magyarországról és Horvátországból is érkeztek szakemberek.

Népszerű

Október elsejétől érvényesek a nyugdíjas kártyák

Október elsejétől érvényesek az új nyugdíjas kártyák. Ezzel kapcsolatban ma újabb 16 intézménnyel írt alá szerződést a Köztársasági Nyugdíj- és Rokkantbiztosítási Alap. A kártya felmutatásával a nyugdíjasok kedvezményeket kaphatnak.

Újabb olcsóbb termékek a boltok polcain

Újabb 16 termékkel bővült a Jobb ár, vagyis a Bolja cena akció listája. Mától így már összesen 36 árucikket vásárolhatunk olcsóbban a programban résztvevő boltokban.