Ugrás a tartalomra

A szerb lányok ott lesznek Párizsban

2024.02.12
14:01
Forrás
Panon RTV
A szerb női kosárlabda-válogatott harmadik lett az olimpiai selejtezőtornán, ezzel pedig biztosította helyét a nyári ötkarikás játékokon.

A szerb csapat a Brazíliában rendezett olimpiai selejtezőtornán csak egyik meccsét nyerte meg, de ez is elég volt ahhoz, hogy a csoportjában harmadikként fejezzen és azzal bebiztosítsa részvételét az év legnagyobb sporteseményén. A szerb csapat Brazíliát győzte le, míg Németország és Ausztrália csapatától vereséget szenvedett. A csoportot Ausztrália nyerte a maximális 3 győzelemmel, a németek két győzelme a második hely megszerzéséhez volt elég. A brazil csapat mind a három mérkőzését elvesztette, így ők nem jutottak ki az ötkarikás játékokra.

Párizs 2024
kosárlabda

Most

18:56, Frissítve: 20:03

Fújták a harsonát a zentai diákok

Harsona szótól volt hangos a Petőfi Sándor Általános Iskola Zentán. Az intézmény harmadik osztályos tanulói adtak rövid koncertet Szögi István harsonaművész vezetésével.

Népszerű

Érkeznek a kék kukák

Megkezdte a szelektív hulladékgyűjtésre szolgáló kék kukák szétosztását a Szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat a Kér helyi közösség és a Harcosok sorakozója lakótelep egy részén.