Ugrás a tartalomra

Szerbia bejutott a röplabda Európa-bajnokság negyeddöntőjébe

2023.09.10
21:20
2023.09.10
21:35
Forrás
Szerbiai RTV
A férfi válogatott Csehországot győzte le a nyolcaddöntőben.

A szerb együttes rutinszerűen hozta a meccset, 3:0-ra múlták felül a cseheket. 25:21, 26:24 és 25:21-es eredménnyel jutott tovább Szerbia, amelynek legsikeresebb játékosa Aleksandar Atanasijević volt, 14 pontot szerzett a mérkőzésen, majd Pavle Perić következik 13-mal. Kedden, a röplabda Eb negyeddöntőjében a Lengyelország-Belgium meccs győztesével játszanak a szerbek.

Röplabda Európa-bajnokság

Most

15:24

Kinek a tojása a legkeményebb?

34. alkalommal tartották meg a tojástörő világbajnokságot Mokrinban. A rendezvényt minden évben az ortodox húsvét napján tartják, ahova nem csak Szerbiából, hanem a világ több pontjáról is érkeznek résztvevők.
11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.