Ugrás a tartalomra

Szerbia megnyerte az U18-as kosárlabda Eb-t

2023.07.30
22:29
2023.07.30
22:54
Forrás
Sportal
Spanyolországot győzte le Nišben.

A szerb férfi ifjúsági kosárlabda-válogatott megnyerte az Európa-bajnokságot. A niši U18-as kontinensviadal döntőjében a hazai csapat Spanyolországgal csapott össze. A Čair Sportközpontban tartott fináléban a két csapat fej fej mellett haladt két negyeden át. A Nenad Stefanović edző vezette szerb együttes 1 pontos előnnyel zárta a félidőt.

A harmadik negyedben végig Szerbia válogatottja vezetett, viszont ekkor még nem sikerült akkora előnyre szert tenni, ami eldönthette volna a meccset, öt pontos különbséggel kezdték a csapatok az utolsó játékrészt. Majd a hazaiak tovább növelték az előnyt, és amikor kétszámjegyű lett, akkor érezhető volt, hogy ezt már nem tudják behozni a spanyolok. Az U18-as kosárlabda Eb döntője 81:71-gyel végződött. Szerbia Európa-bajnok.

U18-as kosárlabda
Európa-bajnokság

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.