Ugrás a tartalomra

Szerbia megnyerte az U18-as kosárlabda Eb-t

2023.07.30
22:29
2023.07.30
22:54
Forrás
Sportal
Spanyolországot győzte le Nišben.

A szerb férfi ifjúsági kosárlabda-válogatott megnyerte az Európa-bajnokságot. A niši U18-as kontinensviadal döntőjében a hazai csapat Spanyolországgal csapott össze. A Čair Sportközpontban tartott fináléban a két csapat fej fej mellett haladt két negyeden át. A Nenad Stefanović edző vezette szerb együttes 1 pontos előnnyel zárta a félidőt.

A harmadik negyedben végig Szerbia válogatottja vezetett, viszont ekkor még nem sikerült akkora előnyre szert tenni, ami eldönthette volna a meccset, öt pontos különbséggel kezdték a csapatok az utolsó játékrészt. Majd a hazaiak tovább növelték az előnyt, és amikor kétszámjegyű lett, akkor érezhető volt, hogy ezt már nem tudják behozni a spanyolok. Az U18-as kosárlabda Eb döntője 81:71-gyel végződött. Szerbia Európa-bajnok.

U18-as kosárlabda
Európa-bajnokság

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.