Ugrás a tartalomra

Szerdán teljessé válik a labdarúgó BL elődöntőjének mezőnye

2018.04.10
07:57
2024.03.19
08:39
Forrás
MTI
Kedden a Manchester City a Liverpoolt fogadja, míg az AS Romához az FC Barcelona látogat. Szerdán a Real Madrid magabiztos előnnyel várja a Juventust, a Bayern München pedig a Sevilla csapatát.

A Bajnokok ligája keddi fordulójában az angol Manchester City várja otthonába a szintén angol FC Liverpool csapatát visszavágóra. A másik mérkőzésen az olasz AS Roma csapata fogadja otthonában a spanyol FC Barcelonát.

Mindkét hazai csapat hátrányból várja a találkozót. A múlt heti fordulóban a Liverpool 3-0-ra győzött a Manchester City ellen, a Barcelona pedig 4-1-re verte meg Roma csapatát. A mostani tét a Bajnokok Ligája elődöntőjébe jutás.

Szerdán a címvédő Real Madrid magabiztos előnnyel várja a tavaly döntős Juventus elleni hazai visszavágót, míg a Bayern München ugyancsak előnyből kezdheti a Sevilla elleni párharc második összecsapását.

Bajnokok Ligája
labdarúgó

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.