Ugrás a tartalomra

A szlovén Aleksander Ceferin az UEFA új elnöke

2016.09.14
13:49
A szlovén Aleksander Ceferint választották meg az Európai Labdarúgó Szövetség elnökévé a szervezet athéni rendkívüli kongresszusán
A szlovén Aleksander Ceferint választották meg az Európai Labdarúgó Szövetség elnökévé a szervezet athéni rendkívüli kongresszusán. Miután az UEFA első alelnöke, a spanyol Ángel María Villar egy hete visszalépett, a szlovén szövetséget 2011 óta irányító, 48 éves jogász egyetlen ellenfele a holland szövetség elnöke, a 68 esztendős Michael van Praag volt. A szavazáson 42-13-ra győzött Ceferin, akinek megbízatása 2019 tavaszáig szól. Az új elnököt többek között a magyar, a német, a francia, az albán, a bosnyák, a bolgár, a horvát, a görög, a ciprusi, a montenegrói, az orosz, a macedón, a román, a szerb, az olasz és a török szövetség is támogatta. (Csakfoci.hu)
elnök
választás
UEFA

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.