Ugrás a tartalomra

Szoboszlai Dominik a világ legértékesebb labdarúgói között

2024.01.04
15:58
2024.01.04
16:07
Forrás
Pannon RTV
Szoboszlai Dominik a világ 13. legértékesebb labdarúgója a piaci értéke alapján - derült ki a Sporttudományok Nemzetközi Központjának elemzéséből.

Az első helyen a Real Madrid múlt nyáron szerződtetett angol válogatott támadó középpályása, Jude Bellingham áll. Őt követi Erling Haaland a Manchster Cityből, majd pedig a harmadik helyen egy újabb reálos, Vinicius Junior következik. A lista elkészítésénél a szakemberek azt is figyelembe vették, hogy azoknak a futballistáknak az értéke, akiknek a szerződésük hamarosan lejár, folyamatosan csökken, így a francia szupersztár Kylian Mbappé csak a 27. helyen áll.

Szoboszlai Dominik
legértékesebb
labdarúgó
Jude Bellingham
Erling Haaland
Vinicius Junior
Kylian Mbappé

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.