Ugrás a tartalomra
X/Twitter/Liverpool FC

Szoboszlai lett augusztus legjobb játékosa a Liverpoolnál

2023.09.19
18:32
2023.09.19
18:39
Forrás
nemzetiport.hu
A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, a nyáron a német RB Leipzigtől 70 millió euróért igazolt Szoboszlai Dominikot választotta meg augusztus hónap legjobb játékosának az angol élvonalbeli Liverpool – számolt be róla honlapján a klub.

Szoboszlai Dominik valósággal berobbant Jürgen Klopp csapatába, a Liverpool-szurkolók az AFC Bournemouth és az Aston Villa elleni mérkőzéseken is a legjobbnak látták, rajta kívül a mezőnyjátékosok közül csak Andrew Robertson játszotta végig mind a négy bajnokit.

„Csak teszem a dolgomat, segítem a csapatot, ahogy csak tudom, próbálom a legjobbamat nyújtani. A remek kezdés még engem is meglepett, de köszönettel tartozom a társaknak, a menedzsernek. Könnyebb beilleszkedni úgy, ha segítenek. Ahogy már mondtam, a legfontosabb, hogy a teljesítményemmel a csapatot segítsem, mert a csapat a legfontosabb” – mondta Szoboszlai Dominik a Liverpool honlapjának.

Szoboszlai Dominik
Liverpool
legjobb játékos

Most

15:49, Frissítve: 16:01

Együtt a sikerért!

Együttműködési megállapodást írt alá több szerbiai szabad övezet és az ezekben működő vállalatok illetékesei. Ehhez csatlakoztak egyebek mellett szállodák, a szabadkai Építőmérnöki Kar és egyéb partnerek.
14:41, Frissítve: 16:07

Megérkezett a Petőfi-busz Vajdaságba

A Petőfi Irodalmi Múzeum „Átröpülök hosszában hazámon” című vándorkiállítása a vajdasági Mozdulj! Petőfi! programsorozat részeként három napon át Vajdaság hat településen állomásozik.

Népszerű