Ugrás a tartalomra

Szokatlan kéréssel fordult a Nike a Barcelona új igazolásához

2019.02.09
07:45
Forrás
Nemzeti Sport
Frenkie de Jong majd csak júniusban csatlakozik a katalán csapathoz, de a Nike máris különleges kéréssel fordult hozzá.

Az FC Barcelona január végén jelentette be, hogy 75 plusz 11 millió euróért megvásárolta az Ajax 21 éves játékosát. A Barcelonával ötéves szerződést kötő Frenkie de Jong egy interjúban elmondta hányas számú dresszben szeretne leginkább futballozni a Barcelonában, illetve azt is elmondta, hogy a katalánok mezszponzora, a Nike különleges kéréssel fordult hozzá.

„Jó lenne a 21-es szerelésben játszani, ez a szám közel áll hozzám. Ezzel kapcsolatban még várnom kell, hiszen csak az új idény elején lesznek kiosztva a számok. Majd meglátjuk… Viszont már most felmerült egy ötlet, hogy Frenkie névvel a mezemen szerepeljek, mivel a Nike merchandising szempontokból ezt tartja előnyösnek. Nem vagyok benne biztos, hogy ezt szeretném…” – idézi a Mirror Frenkie de Jongot.

FC Barcelona
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.