Ugrás a tartalomra

Szoros mérkőzésekre számíthatunk ma

2021.06.14
13:42
2021.06.14
20:23
Forrás
Pannon RTV
Három kiélezett meccsel folytatódik a labdarúgó Európa-bajnokság. Mind a három összecsapás nagy küzdelmeket és szoros mérkőzést ígér.

15 órától Skócia-Csehország összecsapás lesz a D-csoportban. Mindkét csapat számára ez egy sorsdöntő mérkőzés lesz, mert aki itt veszít, annak igazán kevés esélye lesz továbbjutni a D csoportból. A csoport másik mérkőzését tegnap játszották a Wembley  Stadionban, ahol a házigazda angol válogatott 1:0-ra legyőzte a horvátokat.

Az E csoport mérkőzései is igen izgalmasnak ígérkeznek. 18 órától először a Lengyelország és Szlovákia labdarúgó-válogatottjai csapnak össze. Ez is egy ki-ki meccs lesz, mert aki tovább  szeretne jutni az egyenes kieséses szakaszba, annak itt pontokat kell szereznie.

A napot egy klasszis mérkőzés zárja. 21 órától a spanyol és a svéd csapat csap össze Sevillában. Itt a házigazda együttes számít esélyesebbnek, de a svédeket nem szabad alábecsülni.

UEFA Euro 2020
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.