Ugrás a tartalomra

A tabellát vezető Inđija csapatával mérkőzik meg a TSC szombaton idegenben

2018.09.07
12:52
2018.09.07
16:25
Forrás
Pannon RTV
A topolyai csapat legutóbb gól nélküli döntetlent játszott a Žarkovo vendégeként, így jelenleg a Szerb Labdarúgó Első Liga táblázatának hetedik helyéről várja az újabb összecsapást.

Teljes erőbedobással készülnek a szombati mérkőzésre a TSC focistái. A csapatszellem egyre erősebb - mondta Pintér Norbert, aki idén igazolt a topolyai csapathoz. Eddig egy sérülés miatt nem tudott pályára lépni.

Pintér Norbert, játékos, TSC: „Most már egy jó ideje együtt edz a csapat, eléggé összeszokott, a hangulat is egyre jobb, az eredmény is most már ki fog jönni szerintem, és jönni fognak a pontok.”

A TSC legutóbb gól nélküli döntetlent játszott a Žarkovo vendégeként. Szombaton szintén idegenben, most az Inđija ellen játszik.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „Minden meccsre úgy megyünk, hogy nyerni szeretnénk, néha sikerül néha nem, az utolsó meccsen sajnos nem sikerült a Žarkovo csapata ellen, nem ment épp a gólgyártás, bár megvoltak a helyzeteink. Reméljük, az Inđija ellen jobb lesz, be tudunk találni a kapujukba, és megnyerjük a mérkőzést.”

A tabellát az Inđija csapata vezeti 13 ponttal, a TSC hat ponttal a hetedik helyen áll jelenleg a bajnokságban.

TSC Topolya
Inđija
labdarúgás

Most

16:14

„Szabadkán megvagyunk!”

A szükséges ezer helyett 1478 aláírást gyűjtött a Vajdasági Magyar Szövetség Szabadkán, a lista indulásához az önkormányzati választásokon - tette közzé közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.