Ugrás a tartalomra

Találj telibe! Közép-európai íjászkupa Szőregen

2022.07.03
16:18
2022.07.03
17:46
Forrás
Pannon RTV
Harmadik alkalommal rendezték meg a szőregi labdarúgó pályán a közép-európai íjászkupa egyik állomását. A temerini Castle Archery Íjászklub szervezésében több mint 100 versenyző indult hét országot képviselve.

Az idei verseny igen izgalmasan indult, hiszen hatalmas zápor zúdult a versenyzők nyakába a bemelegítésen, majd, ahogy melegedett fel az idő, úgy erősödött a szél is. A hazai Velosz Íjászklub mellett a legnépesebb csapat Ciprusról érkezett. Számukra ez a fajta időjárás megszokott.

Kokkinou Styliani,Ciprus: „A vendéglátás bámulatos volt. Ami az időjárást illeti, mi ciprusiak vagyunk, megszoktuk az ilyen forróságot ebben az időszakban. Szép volt az idő még ebben a közel 40 fokban is. Igaz, a reggeli eső meglepett bennünket, de sikerült azt is megoldanunk. Legalább kaptunk egy kis színt. Nagyon élveztük az egészet.”

A ciprusi csapat a hazai Velosszal osztozott az első helyen, mindketten 6-6 érmet szereztek. A harmadik a szerbiai DIF csapata lett, a negyedik helyen pedig a magyarországi Malév SC végzett, amelynek soraiban az olimpikon Balogh Mátyás szoros küzdelemben a második helyet szerezte meg olimpiai íjjal a horvát Lovro Černi mögött.

Balogh Mátyás, Malév SC, Magyarország: „Ez a mai nap elég viccesre sikerült, a szakadó eső, villámlás után a nagy szél, majd végére azért kisütött a nap. Nagyon fárasztó volt. Mag vagyunk elégedve teljesen a szervezéssel, és szerintem nagyon jól sikerült ez a mai verseny.”

A Közép-európai kupa-sorozatból még a szlovákiai állomás van hátra, majd pedig a döntő következik, amelynek Magyarország lesz a házigazdája.

közép-európai íjászkupa
Szőreg

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.