Ugrás a tartalomra

Támadó szellemű felállítások, telt ház – igazi foci csemege Topolyán

2023.08.15
19:36
2023.11.26
17:23
Forrás
Pannon RTV
Támadó foci és fergeteges hangulat várható a TSC-Braga mérkőzésén, a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörének visszavágóján.

A topolyai csapat a múlt héten háromgólos vereséget szenvedett Portugáliában és a védjegyüknek számító gyors támadásokat sem sikerült megvalósítaniuk az első mérkőzésen. Ma 20 órától nehéz feladat vár rájuk hazai pályán, legalább háromgólos győzelem kell, hogy megmaradjon az esélyük a Bajnokok Ligájában való szerepléshez.

A TSC vezetőedzője, Žarko Lazetić a hétfői sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy a csapata győzelemre hajt. Hozzátette, hogy a játékosai egész évben erre készültek, a cél pedig, hogy mindkét félidőt megnyerjék.  Az edző arra is kitért, hogy nagy élmény lesz telt ház előtt játszani egy ilyen fontos mérkőzésen a TSC Arénában.

Mindkét csapat 4-3-3-as felállást látott elő a mai mérkőzésre, ez pedig azt jelenti, hogy gólratörő játékra kell számítani.

A TSC összeállítása:
Nikola Simić, Josip Čalušić, Milan Radin, Saša Jovanović, Petar Stanić, Nikola Kuveljić, Mateja Đorđević, Miloš Pantović, Nemanja Petrović, Dušan Cvetinović, Marko Rakonjac

A Braga összeállítása:
Matheus, Victor Gómez, Sikou Niakaté, José Fonte, Bruma, Al Musrati, Álvaro Djaló, Victor Carvalho, Adrian Marín, Ricardo Horta, Pizzi

Bajnokok Ligája
labdarúgás
Topolya
TSC

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.