Ugrás a tartalomra

Teljes felállásban a szerb kosárlabda-válogatott

2019.08.10
08:44
Forrás
Pannon RTV
Már az NBA-ben játszó Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović és Marko Gudurić is csatlakozott a kínai világbajnokságra készülő szerb férfi kosárlabda válogatotthoz.

Aleksandar Đorđević szövetségi kapitány most már 14 játékossal készül az augusztus 31-én kezdődő világbajnokságra.

A legnagyobb érdeklődés Nikola Jokić érkezése körül volt. A Denver Nugets sztárja, az NBA egyik legjobb centere több év kihagyás után tér vissza a szerb válogatottba. Az ő játéka nagyban befolyásolhatja Szerbia válogatottjának esélyeit a közelgő világversenyen.

A válogatott következő felkészülési mérkőzését ma este 9 órától játssza Belgrádban Litvánia ellen.
Ezt követően Aleksandar Đorđević csapata Görögországba utazik, ahol az Acropolis Kupán Görögország, Olaszország és Törökország kosárlabda válogatottjaival mérkőzik.

Szerbia kosárlabda-válogatottja augusztus 20-án utazik Kínába, ahol a világbajnokság kezdete előtt még két felkészülési mérkőzést játszik Új-Zéland és Franciaország ellen. Đorđević játékosai első mérkőzésüket a kínai világbajnokságon augusztus 31-én játsszák Angola válogatottja ellen.

kosárlabda
Aleksandar Đorđević
Nikola Jokić

Most

07:48, Frissítve: 08:14

Egy éve történt a belgrádi iskolai mészárlás

Egy évvel ezelőtt történt az iskolai lövöldözés a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában. Egy 13 éves fiú reggel fél 9-kor, apja fegyverével nyitott tüzet a biztonsági őrre, aki testével védte a tanulókat.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.