Ugrás a tartalomra

Teltházas arénában fogadja Magyarország Koszovó nemzeti csapatát

2024.03.26
13:14
Forrás
hirado.hu
Minden jegy elkelt a Puskás Arénában a mai barátságos mérkőzésre.

Az esélyek egyértelműek, tekintve, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai 13 mérkőzés óta veretlenek. Ennél hosszabb sorozatra legutóbb az Aranycsapat volt képes, amely az 1954-es világbajnoki döntő elvesztése után 18 összecsapáson három döntetlen mellett 15 győzelmet aratott.

Bár a világranglista alapján a magyaroknak ez lesz a legkönnyebb felkészülési összecsapásuk, a 102. helyen álló koszovóiak keretében is vannak remek labdarúgók, akik például az olasz, a spanyol, vagy éppen a német élvonalban szerepelnek, így korántsem lehet félvállról venni az ellenfelet.

Mindkét gárda győzelemmel kezdte a 2024-es esztendőt: a magyar csapat pénteken 1-0-ra múlta felül Törökországot, míg a koszovói ugyanilyen arányban diadalmaskodott Örményország vendégeként.

A Magyarország-Koszovó mérkőzés 19 órakor kezdődik.

futball
Puskás Aréna

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.