Ugrás a tartalomra

A temerini F.C. Vadak a 2017 perces focitorna győztesei (videó)

2017.05.22
11:38
2017.10.12
07:55
A temerini F.C. Vadak nyerték a 2017 perces focitornát, miután a döntőben legyőzték a Zentai Önkormányzat csapatát.
A temerini F.C. Vadak nyerték a 2017 perces focitornát, miután a döntőben legyőzték a Zentai Önkormányzat csapatát. A torna végére a játékosok legnagyobb ellenfele a fáradtság lett. A hétvégén több százan látogattak ki a Zentai sportcsarnokba Vajdaság egész területéről. Fehér Szabolcs, főszervező: „Nagyon sok helyről jöttek Vajdaság különböző településeiből. Mindenképpen elsődleges a foci, és másodlagos cél az volt, hogy ismerkedjenek, és én úgy gondolom, hogy ez sikerült.” 2017 perc foci2 A szombaton reggel kezdődő labdarúgó tornán 31 csapat több mint 33 órán át rúgta a bőrt. Az elődöntőt megelőzően barátságos mérkőzésre is sor került a VMSZ Öregfiúk és a VMSZ Ifi csapata között. Fremond Árpád, parlamenti képviselő, VMSZ: „Derekasan helytállnak, de a tapasztalat a mi javunkra húzza a meccset, 5-2-re vezetünk mi Öregfiúk. Bízom abban, hogy tartani tudjuk a különbséget és meg fogjuk nyerni a mérkőzést.”



Az eredmény maradt, de ezután már mindenki a döntő mérkőzésekre koncentrált. A harmadik helyen a No mi van? csapata végzett. A második hely a Zentai Önkormányzat csapatának jutott miután a temerini F.C. Vadakkal 2-1-es döntő mérkőzést játszottak. Dujmovics Róbert, csapatkapitány, FC Vadak, Temerin: „Elsősorban nem a győzelemért jöttünk, de természetesen nagyon büszkék vagyunk magunkra, hogy ezt meg tudtuk valósítani. Kifáradtunk! Mondhatom, hogy kifáradtunk rendesen. Valakik hazamentek, ápolták egymást, alig tudtak visszajönni, de végül az egész csapat egyszerre tudta befejezni a tornát és ennek nagyon örülünk.” 2017 perc foci3 A szervezők jövőre a tervek szerint a 2018-perces focit rendezik meg.
döntő
focitorna

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.