Ugrás a tartalomra

Tenisz: Megkezdődtek a Futures F5 torna főtáblás küzdelmei (videó)

2016.08.17
08:21
Kedden hivatalosan is megnyitották a szabadkai Spartacus Tenisz Klub Futures F5 nevezetű tenisztornát
Kedden hivatalosan is megnyitották a szabadkai Spartacus Tenisz Klub Futures F5 nevezetű tenisztornát. A verseny 10 ezer dollár összdíjazású. A 32-es főtáblára 8-an jutottak be a selejtezőkből. Minden évben megrendezésre kerül a Spartacus Tenisz Klub Future F5 tornája. Az idei hivatalos megnyitó a szerb himnusszal, és köszöntőkkel kezdődött. A vezetők jó szórakozást és sok sikert kívántak a játékosoknak. Darko Jandrić Belcsényből érkezett a versenyre. Nagy reményekkel vágott neki a tornának. Darko Jandrić, teniszező, Belcsény: „Párosban játszottam ma, Tomislav Jotovskival voltam párban, második kiemeltek voltunk. Ma azonban az első körben kiestünk, de ez van, megyünk tovább, holnap egyesben.” Nem csak európai versenyző lép pályára a tornán. Ausztráliából, Mexikóból, Jamaicáról és Ázsia több országából is érkeztek játékosok. A torna első számú kiemeltje a jelenleg a világ-ranglista 360. helyén lévő Edward Corrie. Irsai László, alelnök, Spartacus Tenisz Klub: „Meglepően erős mezőny alakult ki, mivel az első kiemelt az 360. a második kiemelt 390. ilyen már régen nem volt egy ilyen 10 000 dolláros versenyen. A selejtezőkben 70-en voltak, 64-es volt a tábla, de mivel Törökországot lemondta a nemzetközi tenisz szövetség, ezért megkérték a Spartak Tenisz Klubot, hogy a selejtezők számát emelje meg.”



A 10 000 dollár összdíjazású versenyen 32-en jutottak be a főtáblára, a döntő mérkőzéseket vasárnap 11 órától játsszák, itt a Spartacus Tenisz Klub pályáin. Mint minden nemzetközi teniszversenynél, itt is pénznyereményt kap az, aki már főtáblára került. Ahogy halad tovább, a nyeremény úgy növekszik. Az első helyezés 1650 dollárt ér.

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.