Ugrás a tartalomra

Tenisz: Troicki továbbjutott, Györe László kiesett

2017.01.03
12:30
Viktor Troicki bejutott a brisbane-i keménypályás tenisztorna második fordulójába, miután az első körben 6-4, 7-5-re verte a japán Josihita Nishiokát
Viktor Troicki bejutott a brisbane-i keménypályás tenisztorna második fordulójába, miután az első körben 6-4, 7-5-re verte a japán Josihita Nishiokát. A második fordulóban igazi rangadó vár a szerb játékosra, ellenfele ugyanis a torna második kiemeltje, a svájci Stanislas Wawrinka lesz. Az ausztráliai Happey Valleyben zajló Challenger tenisztornán már a rajton kiesett Györe László. A zentai teniszezőt a belga De Loore győzte le másfél órai játék után, 6-2, 6-3-ra. Ugyanezen a tornán a magyar Fucsovics Márton három játszmában nyert a salvadori Arevalo ellen, és a második körben a fehérorosz Ivaska ellen lép pályára.
tenisz
Viktor Troicki
Györe László
Fucsovics Márton

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.