Ugrás a tartalomra

Tíz milliós prémium a vb-címért

2018.06.01
18:44
Forrás
Szerbiai RTV
10 millió eurós prémiumot kap a szerb labdarúgó-válogatott, amennyiben megnyeri az oroszországi világbajnokságot - nyilatkozta Aleksandar Vučić.

A szerb államfő az ezüstéremért is bőséges jutalmat ígért, a csapat ebben az esetben 5 millió eurót kapna. A reálisabb eredményhez tartozó csoportból való továbbjutásért félmillió euró illetné meg a szerb válogatottat. Vučić szerint a szerb együttes sokkal jobb eredményt fog elérni az oroszországi vb-n, mint amit a közvélemény és a szakértők jósolnak. A szerb csapata a csoportban biztosan legyőzi majd Svájcot - tette hozzá a szerb államfő!

Most

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.