Ugrás a tartalomra

Több fociderbit is rendeztek tegnap

2018.09.30
08:47
Forrás
Pannon RTV
Igazi derbiket rendeztek tegnap mind az angol, mind a spanyol, mind pedig a magyar labdarúgó első osztályokban.

Angliában a tét a forduló utáni első hely volt a tabellán. A Chelsea Londonban fogadta a Liverpool együttesét. A mérkőzés igazi rangadó volt, a felek nem bírtak egymással, így 1:1-es végeredmény született. Spanyolországban Real Madrid-Atlético Madrid meccset követhettek a szurkolók. A házirangadó 0:0-ás döntetlennel zárult, így a feleknek nem sikerült kihasználniuk a rivális Barcelona botlását. A magyar bajnokságban telt ház követte végig a Ferencváros-Újpest meccset, amelyen a zöld-fehérek gyűjthették be a három pontot, 1:0-ra nyertek. A Fradi ezzel magabiztosan vezeti a magyar első osztályt.

labdarúgás
Ferencváros
Újpest

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.