Ugrás a tartalomra

Több százezren ünnepelték a hazatérő Liverpoolt

2019.06.03
09:16
2024.03.19
08:46
Forrás
SkySports.com
Mintegy 750 ezer ember várta a hazatérő Bajnokok Ligája-győztes Liverpoolt az angol kikötővárosban vasárnap délután.

A csapat tagjai nyitott buszon vitték végig a város utcáin a szombaton Madridban elhódított BL-serleget. Jürgen Klopp edző és a csapat közösen énekelték az együttes himnuszaként ismert You'll Never Walk Alone című dalt a szurkolókkal. A rendezvény ideje alatt a város több utcáját le kellett zárni.

Fotó: Tanjug via AP/Barrington Coombs/PA

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Liverpool szombaton 2:0-ra legyőzte a szintén angol Tottenham Hotspurt, és ezzel megszerezte hatodik BL-győzelmét.

Liverpool
Bajnokok Ligája

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.