Ugrás a tartalomra

A topolyai játékosok felkészültek, azért mentek Görögországba, hogy nyerjenek

2023.12.14
18:14
2023.12.14
21:52
Forrás
Pannon RTV
Jó hangulatban telt a TSC edzése a Karaiskakis stadionban szerda este.

Győzni jött a TSC Görögországba - ezt mondta a topolyai labdarúgó csapatot irányító Žarko Lazetić az Olympiacos elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón. Amennyiben ez sikerül, akkor a jelenleg 1 pontos TSC beérné a 4 pontos görög együttest és az egymás elleni jobb eredménynek köszönhetően harmadik helyen zárná a csoport, így pedig tavaszra a Konferencia Ligában folytathatná a küzdelmeket a vajdasági csapat. Az Olympiacos és a TSC összecsapása közép-európai idő szerint ma este 9 órakor kezdődik.

A topolyai játékosok felkészültek, azért jöttek Görögországba, hogy megnyerjék az Olympiacos elleni meccset. Milan Radin, játékos, TSC: „Mindannyian tudjuk, hogy milyen klub az Olympiacos, ezt évekre visszamenőleg bizonyították, de mi is megmutattuk az előző meccsen is, hogy egy erősödő csapat vagyunk. Amennyi erőssége van az Olympiacosnak, biztos van gyenge pontja is, ezt pedig mi megpróbáljuk kihasználni.”

A TSC-t irányító Žarko Lazetić szerint kevesen bíztak abban, hogy csapatának egészen az utolsó fordulóig esélye lesz arra, hogy kivívja az európai tavaszt. „Amíg van esélyünk, addig küzdünk. A lehető legjobb meccset akarjuk játszani, azért jöttünk Görögországba, hogy nyerjünk és megéljük az európai kupatavaszt. Minden annak a gólnak köszönhető, amellyel hazai pályán kiharcoltuk a döntetlent az Olympiacos ellen. Most van egy esélyünk, amire a csoportkör előtt senki sem számított. Megpróbálunk élni a lehetőséggel, szeretnénk a Konferencia Ligában folytatni.”

Az elmúlt hetekben tapasztalat súlyos szurkolói incidensek miatt a görög kormány úgy döntött, hogy nem lehetnek nézők a meccseken, így az Olympiacos és a TSC összecsapása is zárt kapus lesz.

A mérkőzés esélyesei természetesen a görögök, de a TSC-nek is van miben reménykednie, ugyanis az Olympiacos nem számít verhetetlen csapatnak, hiszen nem csak az Európa Ligában, hanem a bajnokságban is veszítettek már mérkőzést. Az Olympiacos és a TSC összecsapása közép-európai idő szerint este 9 órakor kezdődik a Karaiskakis stadionban.

Olympiacos
Milan Radin
Žarko Lazetić

Most

20:56, Frissítve: 07:18

Palicson is hódított a Semmelweis

Meghódította a mozikat Magyarországon a Semmelweis című film, erről tanúskodnak a magyar Nemzeti Filmintézet által még idén február közepén nyilvánosságra hozott adatok.
19:17, Frissítve: 19:24

Arany János-érmet kapott Takács Márta

A Magyar Tudományos Akadémia 197. közgyűlésén, Budapesten a külhoni magyar kutatók munkáját elismerő Arany János-érmet vehetett át dr. Takács Márta, a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar rendes egyetemi tanára.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.