Ugrás a tartalomra

A topolyai TSC a tabella negyedik helyéről várja a szerbiai labdarúgó Szuperligát

2020.05.07
14:10
2024.03.19
08:52
Forrás
Pannon RTV
A vajdasági együttes négy mérkőzést fog még játszani a május 30-án folytatódó Szuperligán, és ha kedvezően alakulnak az eredmények, megőrizheti az Európa Liga selejtezőjére jogosító pozícióját.

Néhány napja újra edz a topolyai TSC labdarúgócsapata. A focisták nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a tréningbe. A szerb Szuperligában vitézkedő vajdasági csapat csantavéri játékosa, Sinkovits Dávid már nagyon várta az újrakezdést.

"Nagyon unalmas volt. Úgy érzem, hogy a focistáknak, a sportolóknak ez volt a leghosszabb szünet amit el tudtunk képzelni. Nagyon várta már mindenki. Otthon edzettünk, de mégsem volt olyan, mint a csapattal együtt edzeni. Mégis csapatsportról beszélünk. Az edzések elkezdődtek, várjuk a szezont, de azt hittük, gondolom mindenki azt hitte, hogy a szezon be fog fejeződni."

A vajdasági focicsapat újoncként a szerb Szuperliga legnagyobb meglepetését okozta eddigi szereplésével. 50 ponttal a negyedik helyen áll a tabellán. Csak olyan nagy múltú együttesek mint a belgrádi Crvena Zvezda és a Partizan, illetve az újvidéki Vojvodina.

Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője elmondta: "Négy mérkőzésünk van még hátra. Meg kell tartani ezt a negyedik helyet. Ez a célunk. Remélem, hogy sikerülni fog. Van három pontunk a Čukarički előtt, úgyhogy nem lesz könnyű, de azért bízok a fiúkban, hogy meg tudjuk csinálni."

 

A TSC május 30-án Zentán fogadja a Javort, majd Újvidékre látogat a Proleter csapatához. Június 14-én a hazai pályán játszik Crvena Zvezdával, a bajnokságot pedig a niši Radnički ellen fejezi be idegenben, június 20-án.

Szuperliga
labdarúgás
foci
TSC

Most

12:54, Frissítve: 13:09

Biztonságosan két keréken

A biztonságos kerékpáros közlekedésre, valamint a biciklis sport népszerűsítésére hívták fel a figyelmet Szabadka főterén. A Figyelj, hogy lássanak, közlekedj kerékpárral megnevezésű program során általános iskolás gyerekek vehettek részt.
12:11

„Intenzív kampányra kell számítani”

Dr. Pásztor Bálint a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szabadkai Magyar Rádió Napindító című műsorában a VMSZ államtitkárairól, a kampányról, valamint szabadkai és országos jelentőségű fejlesztésekről beszélt.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.