Ugrás a tartalomra

Topolyán díjazták a legjobb sportolókat

2018.04.26
20:11
2024.03.19
08:39
Forrás
Pannon RTV
Topolyán díjazták a 2017-es év legjobb sportolóit, valamint oklevéllel jutalmazták a sportreménységeket. Kislinder Gábor polgármester adta át az elismeréseket.

Az év férfi sportolója csapatsportok kategóriában Ilija Hinić kosarazó, az év férfi sportolója egyéni sportok kategóriában Loncsárevics Adrián tekéző. Az év női sportolója csapatsportok kategóriába Jelena Zorić kosarazó. Az év legjobb férfi junior játékosa a csapatsportok kategóriában Bika Zalán, a TSC labdarúgója. Az év legjobb női junior játékosa csapatsportok kategóriában Sonja Zorić kosarazó. Az év legjobb férfi junior játékosa egyéni sportok kategóriában Ognjen Petrović taekwandozó. Az év legjobb női junior játékosa egyéni sportok kategóriában Danica Petkov, aki szintén taekwandozik. Az év férfi csapata a TSC labdarúgóklub. Az év női csapata pedig a TSC asztalitenisz-csapat. Az egyéni sportok kategóriában Rekecki Blankát választották, aki a TSC szuperligás női asztalitenisz-csapatának játékosa és edzőként is aktív.

Rekecki Blanka, TSC Asztaliteniszklub, Topolya: „Nagyon megörültem, hogy már harmadszorra lettem a legjobb sportolónő, huszonkét éve vagyok ebben a sportágban mint játékos és most már mint edző is, nagyon jól esik, hogy még gondolnak rám és az eredményeim ezt mutatják, hogy én vagyok a legjobb sportoló. Ligaszinten versenyzem már csak, mivel tornatanárnő is vagyok, nem érkezek az egyéni sportágban a versenyekre járni, de azért 78 százalékos voltam a múlt évben, vagy lehet, hogy 87, nem tudom pontosan, pár meccset kaptam ki, úgy gondolom tudom még tartani azt a formámat, amit tudok még nyújtani a csapatunknak, nagyon elégedett vagyok, hogy Topolyán csak virágzik a klubunk.”

Topolya
sportoló
Kislinder Gábor

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.