Ugrás a tartalomra

Történelmi mérkőzésre készül a TSC

2020.08.24
11:55
2020.08.24
16:42
Forrás
Pannon RTV
A topolyai kék-fehér labdarúgócsapat csütörtökön Moldovában lép pályára az Európa-liga első selejtezőkörében.

A csapat játékosain, szakmai stábján, illetve a klubbal szintén elutazó újságírókon ma az utazáshoz elengedhetetlen koronavírustesztet is elvégezték az akadémián. A tervek szerint az összecsapásra a Pannon RTV is elkíséri a TSC együttesét.

A topolyaiakat irányító Szabó Zoltán egy szoros és nehéz mérkőzésre számít, de cél a továbbjutás. A koronavírus-járvány miatt visszavágó ezúttal nem lesz, idegenben kell kiharcolni a pozitív eredményt.

Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője: „Szerintem egy 50-50%-os mérkőzés lesz. A Petrocub egy komoly csapat, évek óta ott van már az európai selejtezőkben. Nem jutott tovább, de amikor kiesett, akkor mindig jobb csapattal játszott és nagyon szorosak voltak a mérkőzések. Van 5-6 moldáv válogatott játékosuk, van nekik egy játékfilozófiájuk, amit elég jól csinálnak, úgyhogy egy komoly mérkőzésre számítok, de bízok a csapatomban és bízok a továbbjutásban.”

TSC
foci
futball
Európa-liga
Szabó Zoltán
Moldova

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.