Ugrás a tartalomra

Tovább menetel Nikola Jokić csapata az NBA elődöntőjében

2023.05.21
10:06
2023.05.21
10:13
Forrás
Pannon RTV
A Denver Nuggets már 3:0-ra vezet a Los Angeles Lakers ellen a négy győzelemig tartó párharcban.

Jokić csapata az első két hazai mérkőzés után közép-európai idő szerint vasárnap hajnalban az angyalok városában is nyerni tudtak (108:119). A mérkőzés legeredményesebb játékosa Jamal Murray lett. Ő a pályán töltött 41 és fél perc alatt 37 pontot szerzett, ez mellett 7 lepattanót és 6 gólpaszt is jegyzett.

A rájátszásban eddig remekül szereplő Nikola Jokićnak nem sikerült sorozatban az ötödik meccsén tripla-duplát elérnie, de így is remekül teljesített. A zombori játékos 24 ponttal, 6 lepattanóval és 8 gólpasszal zárta az összecsapást. A sorozat következő mérkőzését kedden játsszák Los Angelesben.

Nikola Jokić
NBA
kosárlabda

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.