Ugrás a tartalomra

Továbbjutott Horvátország és Argentína

2018.06.26
22:05
2020.02.08
12:53
Forrás
Pannon RTV
Horvátország 2-1-re legyőzte Izlandot kedden az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon a D csoport 3., utolsó fordulójának rosztovi mérkőzésén.

Ezzel százszázalékos teljesítménnyel zárt a kvartett élén, míg ellenfele búcsúzott. Argentína ugyanebben a csoportban 2-1-re legyőzte Nigériát, így nyolcaddöntőbe jutott. Horvátország a dánok, míg Argentína a franciák ellen játszik majd az egyenes kieséses fordulóban.

Horvátország
Izland
Nigéria
labdarúgás
Oroszország
Argentína

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.