Ugrás a tartalomra

Továbbra is Đoković az első

2023.10.23
14:13
Forrás
Pannon RTV
396. hetét kezdte meg a világranglista élén Novak Đoković. A szerb teniszező 11.045 ponttal vezeti a Tenisz Profi Szövetség (ATP) világranglistát.

Hozzá legközelebb a spanyol Carlos Alcaraz van 8.805 ponttal, míg őt a harmadik helyen az orosz Danyiil Medvegyev követi 7.335 ponttal. A zentai Györe László egy helyet esett vissza, így jelenleg a 36. a ranglistán, míg Dušan Lajović két helyet visszalépve a 53. A magyar játékosok közül Fucsovics Márton a legjobban rangsorolt, ő is két helyet lépett vissza, így ő most az 54. helyet foglalja el. A második legjobb magyar Marozsán Fábián három pozíciót is előrelépett, így most a 63. az ATP világranglistán.

Novak Đoković
tenisz

Most

09:25, Frissítve: 09:31

Hajrágóllal magyar győzelem és feljutás

A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.