Ugrás a tartalomra

Továbbra is második a szuperligában a TSC

2023.08.21
16:35
2023.11.26
17:27
Forrás
Pannon RTV
Legyőzte idegenben a Javort, így továbbra is őrzi második helyét a bajnokságban a TSC labdarúgó csapata.

A topolyaiakat Stanić juttatta vezetéshez a 20. percben, a fiatal játékos büntetőből volt eredményes, majd következett Jovanović nagyszerűen kivitelezett találata a 37. percben. Maradt még topolyai gól az első félidőre, Pantović a 45. percben volt eredményes egy videóbírózást követően megítélt büntetőből. A folytatásban több gól nem született, a TSC 3:0-ra nyert Ivanjicán és négy fordulót követően veretlenül, 10 pontot gyűjtve üldözi az éllovas Crvena zvezdát.

Žarko Lazetić, vezetőedző, TSC: „Gratulálok a játékosaimnak, nagyon jók voltak ma. Az első félidőben nagyon jól sikerült helyezkednünk. A Braga elleni vereség és a kiesés után ezen a mérkőzésen, habár a kimenetele bizonytalan volt, sikerült elérnünk, hogy túl nagy feszültség nélkül, már az első félidőben jó hozzáállással, jó szervezéssel, jó labdajátékkal, ne engedjük a Javornak, hogy ott teljesítsen, ahol a legjobb. Annak alapján, amit eddig mutattak az első három fordulóban, ez az ellentámadás. Ebben nagyon veszélyesek. A játékosaim nagyon jól teljesítettek e téren. Egy pontrúgást kihagytunk, és itt alkalmat adtunk nekik, hogy visszatérjenek a játékba. A második félidőben a Javor változtatott a stratégián, új rendszerrel mentek úgymond a mi rendszerünk ellen. Nekünk azonban sikerült ellenállni, nem nehezedett ránk túl nagy nyomás, ebben persze segítségünkre volt a már elért jó eredmény, úgyhogy rendkívül jó győzelem van mögöttünk.”

Žarko Lazetić
TSC

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.