Ugrás a tartalomra

Troicki jutott az elődöntőbe Isztambulban

2017.05.06
08:01
Viktor Troicki a vártnál könnyebben jutott be az isztambuli salakpályás torna elődöntőjébe, mivel a zentai Györe László a második játszmában jelezte, nem tudja folytatni a mérkőzést
Viktor Troicki a vártnál könnyebben jutott be az isztambuli salakpályás torna elődöntőjébe, mivel a zentai Györe László a második játszmában jelezte, nem tudja folytatni a mérkőzést. Troicki 6:2-re megnyerte az első szettet, a második játszma elején Györe orvosi ápolást kért, szédülésre panaszkodott, azonban utána folytatta a találkozót és el is nyerte Troicki adogatójátékát. Az ötödik játékban Troicki szépített, és ezután Györe jelezte, nem tudja folytatni a mérkőzést. Nagyon valószínű, hogy Györén a kimerültség jelei ütköztek ki, hiszen a marrákesi torna után azonnal Budapesten lépett pályára, ahol a selejtezőben két, a főtáblán pedig négy meccset játszott, majd Isztambulba ment, ahol előbb a német Brandsot, utána pedig a spanyol Verdascót győzte le. (Vajdaság Ma, kép: archív)
tenisz
Viktor Troicki
Györe László
Isztambul

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.