Ugrás a tartalomra

A TSC átmozgató edzése Chisinauban

2020.08.26
14:16
2020.08.27
16:31
Forrás
Pannon RTV
Szabó Zoltán legénysége szerda este a meccs helyszínén edzett. A tréningen stábunk is forgatott.

Jó hangulatban telt a TSC átmozgató edzése Chisinauban, Moldova fővárosában. Ez pedig mindenképpen pozitív, hiszen a topolyai gárda a szerb Szuperliga legutóbbi fordulójában 3:2-re kapott ki hazai pályán, ami Szabó Zoltán irányítása óta még egyszer sem fordult elő. Az edző szerint játékosai kiheverték a kudarcot és maximális koncentrációval hangolnak a Petrocub elleni Európa-liga selejtezőre. A játékfilozófia nem változik, támadófocival készül a vajdasági klub.

Szabó Zoltán,vezetőedző, TSC: „Itt is megpróbáljuk majd a mi játékunkat játszani. Remélhetőleg eredményt is fog hozni. Ki kell javítani azokat a hibákat, amik voltak a Metalac ellen. Remélem, hogy sikerülni fog. Lesz egy pár változás is a csapatban. Bízok benne, hogy egy olyan csapat megy ki a pályára, aki majd továbbjutást tud hozni.”

Szabó Zoltán hozzátette, hogy nehéz mérkőzésre számít, hiszen a Petrocub egy jó csapat, amely már évek óta résztvevője az Európa-liga selejtezőknek.

A házigazda Petrocub és a topolyai TSC összecsapása helyi idő szerint este 9-kor, közép-európai idő szerint pedig 8 órakor rajtol. A koronavírus-járvány miatt visszavágó nem lesz, ezért Szabó Zoltán együttesének idegenben kell kiharcolni a pozitív eredményt, ezzel együtt pedig a továbbjutást is.

Moldova
Petrocub
Chisinau
Európa-liga

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.