Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A TSC bebiztosította a bajnoki címet a Szerb Első ligában

2019.05.01
20:49
2019.05.01
23:44
Forrás
Pannon RTV
Döntetlent játszott a topolyai TSC a belgrádi Sinđelićtyel a Szerbiai Első Liga mérkőzésén. A 2:2 ezúttal elegendő volt ahhoz, hogy a TSC az első liga bajnokaként zárja az idényt.

Az első félidőben zuhogó esőben játszottak a játékosok. Az első gólt a  Sinđelić szerezte a 28. percben, majd a TSC a 33. percben egyenlített. Az első játékrész azonban 2:1-gyel fejeződött a hazaiak javára.

A második félidőben a TSC-nek több kihagyott helyzete is volt. Egyenlíteni tizenegyesből tudtak a 70. percben.

A topolyai klub vezérigazgatója és vezető edzője is értékelt a Pannon RTV-nek, s mindketten történelminek nevezték a csapat sikerét.

A TSC vasárnap játssza utolsó mérkőzését a Szerbiai Első Ligában. 16 órakor a Metalac csapatával mérkőzik meg a zentai városi stadionban. A szervezők népünnepéllyel várják a közönséget.

TSC
bajnok
Szerb Első Liga

Most

21:36, Frissítve: 22:17

Argentína és Lengyelország megy tovább

Argentína és Lengyelország a két továbbjutó a labdarúgó vb C csoportjában. Az argentinok 2–0-ra győzték le a lengyeleket, míg Mexikó 2–1-re nyert Szaúd-Arábia ellen.
20:04, Frissítve: 21:13

Vajdasági romtemplomok nyomában

A második világháború után, a német lakosság kitelepítését követően, Vajdaságban teljesen leromboltak 33 katolikus, 28 evangélikus és 5 református templomot. Ahol megmaradtak a szakrális épületek, hívek híján, évtizedekig üresen álltak.
19:43, Frissítve: 21:09

Így épül Szerbia leghosszabb alagútja

Tavaly májusban kezdődtek meg a Fruška gora-i közúti folyosó építési munkálatai. Egy 47,7 kilométeres gyorsforgalmi útról van szó, amelyet több szakaszra bontottak. A projekt kivitelezője a kínai CRBC vállalat.
19:17, Frissítve: 21:07

Kedvezményt kapott, aki észszerűen fogyasztott

Sokan kétkedve fogadták a hírt, hogy amennyiben takarékoskodnak az árammal, októbertől kedvezményt kaphatnak a fogyasztásukra. Az októberi villanyszámlák megérkeztek, és kiderült, érdemes volt-e spórolni.
17:50, Frissítve: 20:20

Egy délután Arannyal

Megtartották az Egy délután Arannyal elnevezésű képzőművészeti és irodalmi versenyt az oromhegyesi Arany János Általános Iskolában. Közel 50 felsős diák, három kategóriában mutatta be Arany János munkásságát, illetve Arany és Petőfi barátságát.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.