Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A TSC bebiztosította a bajnoki címet a Szerb Első ligában

2019.05.01
20:49
2019.05.01
23:44
Forrás
Pannon RTV
Döntetlent játszott a topolyai TSC a belgrádi Sinđelićtyel a Szerbiai Első Liga mérkőzésén. A 2:2 ezúttal elegendő volt ahhoz, hogy a TSC az első liga bajnokaként zárja az idényt.

Az első félidőben zuhogó esőben játszottak a játékosok. Az első gólt a  Sinđelić szerezte a 28. percben, majd a TSC a 33. percben egyenlített. Az első játékrész azonban 2:1-gyel fejeződött a hazaiak javára.

A második félidőben a TSC-nek több kihagyott helyzete is volt. Egyenlíteni tizenegyesből tudtak a 70. percben.

A topolyai klub vezérigazgatója és vezető edzője is értékelt a Pannon RTV-nek, s mindketten történelminek nevezték a csapat sikerét.

A TSC vasárnap játssza utolsó mérkőzését a Szerbiai Első Ligában. 16 órakor a Metalac csapatával mérkőzik meg a zentai városi stadionban. A szervezők népünnepéllyel várják a közönséget.

TSC
bajnok
Szerb Első Liga

Most

17:02, Frissítve: 17:11

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése

Megkezdődött a roaming-díjak csökkenése az EU és a Nyugat-Balkán országai között a 2022. december 6-án megtartott tiranai értekezleten aláírt nyilatkozat értelmében – közölte a Regionális Együttműködési Tanács.

Népszerű

Dupla öröm a nyugdíjasoknak

A nyugdíjasok mától duplán örülhetnek, hiszen mostantól érvényesek az új nyugdíjas kártyák, ráadásul 5,5 százalékkal emelkednek a nyugdíjak Szerbiában.

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükajánon 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.