Ugrás a tartalomra

A TSC bebiztosította a bajnoki címet a Szerb Első ligában

2019.05.01
20:49
2024.03.19
08:45
Forrás
Pannon RTV
Döntetlent játszott a topolyai TSC a belgrádi Sinđelićtyel a Szerbiai Első Liga mérkőzésén. A 2:2 ezúttal elegendő volt ahhoz, hogy a TSC az első liga bajnokaként zárja az idényt.

Az első félidőben zuhogó esőben játszottak a játékosok. Az első gólt a  Sinđelić szerezte a 28. percben, majd a TSC a 33. percben egyenlített. Az első játékrész azonban 2:1-gyel fejeződött a hazaiak javára.

A második félidőben a TSC-nek több kihagyott helyzete is volt. Egyenlíteni tizenegyesből tudtak a 70. percben.

A topolyai klub vezérigazgatója és vezető edzője is értékelt a Pannon RTV-nek, s mindketten történelminek nevezték a csapat sikerét.

A TSC vasárnap játssza utolsó mérkőzését a Szerbiai Első Ligában. 16 órakor a Metalac csapatával mérkőzik meg a zentai városi stadionban. A szervezők népünnepéllyel várják a közönséget.

TSC
bajnok
Szerb Első Liga

Most

07:47

Ma megalakul az új szerb kormány

Délben ülésezik ma a szerbiai parlament. A rendkívüli ülésen csupán egy napirendi pont szerepel: a kormány megalakítása, valamint a miniszterelnök és a kabinet tagjainak eskütétele.
20:54

Kiránduljunk a Fruška gorára!

A hétvégén a hagyományos Fruška gora-i maraton zajlott, pár nappal később pedig már a majálisra készülnek a Fruška Gora Nemzeti Parkban és más kirándulóhelyeken is Újvidék környékén.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.