Ugrás a tartalomra

TSC – Crvena zvezda 2:1

2020.06.15
12:57
2020.06.15
15:30
A szerb bajnok Crvena zvezdát is legyőzte a Topolya labdarúgó csapata.

A TSC Varga góljával már a 12. percben megszerezte a vezetést majd nem sokkal később egy megpattanó szabadrúgásból Lukić növelte két gólosra a hazai előnyt. A félidőig több gól nem született.

A második játékrészben a belgrádi piros-fehérek mindent megtettek, hogy legalább pontot szerezzenek, de csak egy szépítő találatra futotta. Milunović a 78. percben állította be a 2:1-es végeredményt.

Szabó Zoltán vezetőedző és csapata megőrizte hazai pályán való veretlenségét, ami már 2018 augusztusa óta tart, a TSC pedig a táblázaton megelőzte a Vojvodina együttesét és az utolsó fordulót a harmadik pozícióból várja.

Szabó Zoltán, a TSC vezetőedzője: „Ez egy fantasztikus dolog, mikor a szerb bajnok ellen, a Crvena zvezda ellen tudunk nyerni. Ma minden összejött. Egy fantasztikus első félidő. A másodikban egy kicsit visszaestünk a játékban. Nem volt annyi jó cserelehetőségem, mint a Zvezdának. Ez látszódott is a második félidőben, amikor nem tudtuk felvenni velük teljesen a ritmust, de szerencsére ki tudtuk védekezni. Én nagyon örülök a 2:1-nek, egy fantasztikus szezon után nagy dolog egy szerb bajnok ellen nyerni itt, Zentán.”

TSC
foci
futball
Crvena zvezda

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.