Ugrás a tartalomra

A TSC döntetlent játszott a 13-ik fordulóban

2023.10.29
20:59
2023.10.30
10:06
Forrás
Pannon RTV
A Novi Pazar csapatát fogadták.

A TSC és a Novi Pazar döntetlent játszott a szerbiai Szuperligában. A 13. fordulóban hazai pályán játszottak a topolyaiak. A TSC Arénában gól nélkül zárult az első félidő. A vendégek a második félidőben, a meccs 55-ik percében szerezték meg a vezetést. Uroš Lazić volt a gólszerző. A 83-ik percben a TSC-nek sikerült egyenlítenie, Uroš Milovanović nevét jegyezték a találathoz. A találkozó 1:1-gyel végződött. A topolyaiak a tabella harmadik helyét foglalják el.

Žarko Lazetić, a TSC vezetőedzője egyébként számított arra, hogy kihívásokkal teli meccs várható, előtte azt mondta, hogy a Novi Pazar egy kiemelkedő csapat remek játékosokkal, kiváló edzővel, és hogy megérdemlik a maximális tiszteletet.

Két nehéz meccs vár a TSC-re: november elsején a Crvena zvezdával, ötödikén pedig a Čukaričkival csap össze. Mindkét esetben idegenben fognak játszani a topolyaiak, és akkor is a tabella felső részében lévő klubokkal mérik össze erejüket.

Novi Pazar

Most

14:39, Frissítve: 14:44

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk. A lakhatási kiadások a legmagasabbak. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 13:43

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.
09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.