Ugrás a tartalomra

A TSC felkészülten várja a folytatást

2020.02.06
12:55
2020.05.04
13:18
Forrás
Pannon RTV
Egy hét múlva kezdődik a szerbiai labdarúgó Szuperliga tavaszi szezonja. A TSC az ötödik helyről várja a bajnokság folytatását.

A topolyai csapat nemrég tért haza Törökországból, ahol kéthetes edzőtáborban készültek a február 15-ei startra. A TSC mind a négy törökországi mérkőzését megnyerte. Szabó Zoltán vezetőedző elmondta, jó formában várja a csapata az Inđija elleni idegenbeli kezdést. Fizikailag is és taktikailag is felkészültek a mérkőzésekre, hiszen komoly célokat tűztek ki maguk elé – emelte ki a csapat vezetője.

Hozzátette: „Még tíz mérkőzés van van hátra a kétszakaszos bajnokságból, utána jön a playoff és a playout. A célunk, hogy a felsőházban maradjunk és a playoffban játszhassunk. Nem egész három hónap alatt le kell játszani 17 mérkőzést. Rövid idő alatt sok mérkőzésünk lesz. Remélem, hogy jól jövünk ki a bajnokság ezen szakaszából és ha nem is sikerül előrébb lépnünk a táblázaton, de megtartjuk legalább a mostani pozíciónkat.”

labdarúgás
Szuperliga
TSC

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.