Ugrás a tartalomra

A TSC hozta a papírformát hazai pályán

2022.08.31
20:30
2022.09.01
16:44
Forrás
Pannon RTV
Megszerezte második hazai győzelmét a TSC labdarúgócsapata a Szuperligában. A topolyai együttes a kilencedik fordulóban a kragujevaci Radnički ellen nyert és jelenleg az ötödik helyet foglalja el a táblázaton.

A kékmezes topolyaiaknak ezúttal sem volt könnyű dolguk hazai pályán, ahova az ellenfelek védekezni érkeznek, így a TSC játékosainak ismét nehéz volt behajtani a három pontot. A 36. percben azonban Cvetković nagyszerűen találta meg Vukićot az öt és felesen belül, aki innen nem hibázott és megszerezte csapatának a várva várt vezetést. A második félidőben a Radnički játékosai is néhányszor veszélyeztették a hazaiak kapuját, de gólt nem szereztek. A pontot az i-re Ifet Đakovac tette fel, aki a bírói ráadás harmadik percében meglépett a kragujevaciak védelmétől, majd átemelte a kapust és beállította a 2:0-ás végeredményt.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Sokat kellett várni arra, hogy a nagyon jól szervezett ellenfélnek a védelmét áttörjük. Valójában, jókor jött a gól ahhoz, hogy feltörjük az ellenfelet és a második félidőben pedig – én úgy láttam – hogy egy kicsit jobb összpontosítással, egy kicsit okosabb játékkal az ellentámadásoknál még fölényesebb győzelmet is tudtunk volna aratni.”

A TSC-re a hétvégén nehéz mérkőzés vár, hiszen vasárnap este a címvédő Crvena zvezda otthonában lépnek pályára.

TSC
labdarúgás

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.