Ugrás a tartalomra

A TSC a Javor ellen játszik szombaton

2018.08.23
11:09
2018.08.23
16:22
Forrás
Pannon RTV
Az ivanjicai Javor lesz a TSC következő ellenfele a szerb labdarúgó másodosztály hétvégi fordulóján. Az edzőváltáson átesett topolyaiak célja pozitív eredménnyel hazatérni a vendégszereplésről.

Csütörtökön már Szabó Zoltán irányítása alatt zajlott a reggeli edzés Topolyán. Predrag Rogan eddigi vezetőedzővel ugyanis szerződést bontott a TSC. A klub gyengén rajtolt a szezonban. A bajnokság azonban nagyon hosszú, így érthető a játékosok bizakodó hozzáállása.

Sinkovits Dávid, játékos, TSC: „Elég rosszul indultunk, ami azt illeti. Két meccsből 1 pont, ennél jobbra számítottunk. Most azon vagyunk, hogy ez másként alakuljon. Nagyon sok forduló van még hátra, és a következő meccset meg akarjuk nyerni.”

A rossz rajt főleg pszichikailag helyezhet további nyomást a csapat játékosaira - véli Szabó Zoltán. A klub sportigazgatói és vezetőedzői posztját is betöltő szakember nagy hangsúlyt fektet az önbizalom megtartására, illetve visszaszerzésére. Erre nagy szükség lesz, hiszen a következő fordulóban az eddig szintén 1 pontot gyűjtő korábbi szuperligás ivanjicai Javor ellen lépnek pályára.

Szabó Zoltán, vezetőedző, sportigazgató, TSC: „Nagyon nehéz mérkőzést várok. Mind a két csapatnak nagyon kell a győzelem. Bízok a csapatban, hogy fel tudom őket rázni ebben a pár napban. Ezen is dolgoztunk, főképp pszichikailag, hogy a csapat visszatérjen. Pozitív eredményt várok, de tényleg nehéz mérkőzésre számítok. Emellett nagyon nehéz sorozat jön, mert nyolc nap alatt három mérkőzésünk lesz.”

A Javor elleni mérkőzést szombat este 7 órakor játsszák a délnyugat-szerbiai településen.

Topolya
TSC Topolya
Javor
labdarúgás

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.