Ugrás a tartalomra

A TSC következő ellenfele a Zvezda lesz

2018.11.19
14:37
2018.11.19
16:54
Forrás
Pannon RTV
A Crvena zvezda csapatával találkozik szerdán a TSC a Szerb Kupa nyolcaddöntőjében. A belgrádi Rajko Mitić Stadionban 15 órakor kezdődik a mérkőzés.

A TSC szurkolói számára ingyen buszokat és jegyeket is biztosítottak.

Szabó Zoltán, vezetőedző, TSC: „A Zvezda egy szerb bajnok, nagy favorit, mi oda megyünk megmutatni magunkat. Ez most könnyebbé teszi a munkánkat, mert senki se vár tőlünk győzelmet, de ha megcsináljuk, akkor az egy nagyon nagy meglepetés lesz és sok örömet tudunk majd hozni Topolyára.”

TSC Topolya
labdarúgás
Crvena zvezda

Most

15:09

Húsvét Palicson

Hatodik alkalommal szervezik meg a Húsvét Palicson nevet viselő hagyományápoló foglalkozást az ortodox ünnepek alkalmából.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.