Ugrás a tartalomra

A TSC labdarúgó csapata már a következő szezonra készül

2023.06.21
15:06
2023.06.21
16:12
Forrás
Pannon RTV
A topolyaiaknak sűrű program vár, hiszen a csapat a második helyen végzett a Szerb Szuperligában, így kijutottak az európai porondra is. A BL-selejtező harmadik körében is bizonyíthatnak augusztusban.

Jó hangulatban zajlott a topolyai labdarúgók első edzése a TSC Labdarúgó Akadémián. A bemelegítés után a labdák is előkerültek. A csapatot az elmúlt hetekben többen elhagyták, de új játékosok is érkeztek, többek között Nikola Simić az újvidéki Vojvodinától, aki kapus poszton növeli a konkurenciát.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Büszkén mondhatom azt is, hogy két fiatal tehetséges játékost a felnőtt csapathoz irányítottunk át a fiatal korosztályból a 2005-ös Preradov, valamint a 2006-os születésű Teofilovic, ők ketten azok akik elkezdték az előkészületeket a felnőtt csapattal.”

Žarko Lazetić vezetőedző elmondta, nagy kihívás előtt állnak, ugyanis nem csak a szerbiai Szuperligában, hanem a BL-selejtező harmadik körében is bizonyítaniuk kell.

„A terv, hogy itt edzünk praktikusan tíz napig, elsején a Voždovaccal játsszunk barátságos mérkőzést, harmadikán Pohorjébe utazunk felkészülésre, amely tizenegy napig tart és tizennegyedikén érkezünk vissza és lesz még egy hetünk a bajnokságig.”

A felkészülés alatt a TSC, a szlovéniai Celjével, az ausztriai Sturm Graz-cal és a magyarországi Kisvárda csapatával is megmérkőzik. A szerbiai labdarúgó Szuperliga július 22-én rajtol. A BL harmadik selejtezőkörét pedig augusztusban játssza a topolyai csapat.

labdarúgás
Topolya
Žarko Lazetić

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.