Ugrás a tartalomra

A TSC a Radnikot fogadja holnap

2022.03.01
15:41
2022.04.30
12:29
Forrás
Pannon RTV
A surdulicai Radnik csapatát fogadja a topolyai TSC, a Szerbiai Labdarúgó Szuperliga következő fordulójában.

A meccs holnap délután 4 órakor kezdődik. Žarko Lazetić, a házigazda TSC vezetőedzője bizakodva várja a mérkőzést, a cél a három pont megszerzése: „Az a helyzet, mint általában minden meccs előtt, hogy győzelemre megyünk, és ezt természetesen majd jó játékkal érjük el. A döntetlen eredmény után, ami azért pozitív volt, vagyis két meccs után, ami számunkra pozitív eredményt hozott, egy győzelmet és egy döntetlent, most egy nagyon fontos mérkőzés előtt állunk. Egy nagyon jó csapat ellen, hiszen őket dicséri, hogy a Crvena zvezda két alkalommal sem tudta őket legyőzni, úgy tűnik, nagyon jól játszanak, különösen idegenben. Nagyon kemények, és szervezettek.”

Radnik
TSC

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.