Ugrás a tartalomra

TSC-West Ham United holnap este Topolyán

2023.11.29
19:25
2023.11.29
20:42
Forrás
Pannon RTV
Már minden jegy elkelt a holnap esti meccsre.

A West Ham United együttesével játszik csütörtök este a TSC az Európa-liga 5. fordulójában. A topolyaiakra nehéz feladat vár, hiszen az angolok óriási favoritnak számítanak, és 9 ponttal ők vezetik a csoportot. A TSC-nek azonban hazai pályán jól megy, ugyanis egy pontot már sikerült szereznie, amikor az Olimpiakosszal döntetlent játszott. A meccs holnap 18:45 perckor kezdődik a TSC Arénában.

A TSC nagy reményekkel vág neki a West Ham United elleni mérkőzésnek. Žarko Lazetić vezetőedző sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy a játékosok felkészültek. A freiburgi meccset leszámítva pedig minden egyes alkalommal jó játékot mutattak a pályán, a tréner bízik benne, hogy ezúttal is megörvendeztetik majd a szurkolókat. „Az összes többi meccsen úgy gondolom, hogy jól játszottunk, a fiúk kihozták magukból a maximumot, és sikerült azt a fajta futballt játsszanunk, amelyet szeretünk. Megpróbáljuk mindig azt játszani, függetlenül attól, hogy az eredmény előnyös-e számunkra, vagy sem.”

Minden csapat számára nagy kihívás, de nagy lehetőség is egyben, ha a csoportkörben az első helyezettel tud játszani - nyilatkozta Palágyi Szabolcs, a TSC vezérigazgatója. „Én azt mondom, hogy legyen egy olyan mérkőzés, amelynek a kimenetelét egészen a legvégéig nem fogjuk tudni. Legyen egy olyan mérkőzés, amelyben mi még egyszer meg tudjuk mutatni, hogy igenis a TSC nem hiába jutott ide, ahova jutott. A motiváció mindenképp meglesz a részünkről.”

A meccsre hatalmas az érdeklődés. Már minden jegy elkelt.

TSC
West Ham United
Európa-liga

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 15:40

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.