Ugrás a tartalomra

U21-es labdarúgó Eb: A magyar csapat a második mérkőzését is elveszítette

2021.03.27
20:22
Forrás
MTI
A magyar válogatott több mint egy félidőt emberhátrányban futballozva 2-1-re kikapott szombaton a románoktól az U21-es Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában.

A Bozsik Arénában rendezett találkozón Szőke Adriánt a 42. percben állította ki a bíró, Csonka András ennek ellenére az 56. percben megszerezte a vezetést, viszont az egyre nagyobb fölényben játszó románok előbb egyenlítettek, majd a hajrában fordítottak is. Gera Zoltán szövetségi edző csapata, amely szerdán a németektől szenvedett 3-0-s vereséget, két mérkőzés után nulla ponttal áll, így biztosan búcsúzik a kontinenstornától. A magyarok kedden a hollandok ellen fejezik be a szereplésüket Székesfehérváron.

labdarúgás
U21-es labdarúgó Európa-bajnokság

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.