Ugrás a tartalomra

UEFA Európa-liga eredmények

2018.08.02
22:52
2018.08.03
09:15
Forrás
Pannon RTV
A szabadkai Spartacus és a belgrádi Partizan jutott tovább az Európa-liga következő fordulójába. A niši Radnički, a Budapest Honvéd és az Újpest is befejezte szereplését a nemzetközi kupasorozatban.

A Honvéd nem tudta megőrizni 1:0-ás előnyét Luxemburgban. A  Niedercorn együttesének kétszer is sikerült bevennie a budapestiek kapuját, így ők jutottak tovább a harmadik fordulóba.

Az Újpest-Sevilla párharc már az első mérkőzésen eldőlt, mivel a spanyol csapat hazai pályán 4:0-ra legyőzte a magyar együttest. Az esélyesebbnek tartott Sevilla Budapesten sem bízta a véletlenre a dolgokat. A spanyolok végig irányították a mérkőzést, és 3:1-re verték az Újpest csapatát.

A Partizan 1:1-es döntetlent játszott Litvániában. Azonban ez az eredmény is elég volt a fekete-fehéreknek, hogy továbbjussanak, mert a párharc első mérkőzésén 1:0-ás győzelmet arattak. Ám a visszavágó nem  jól indult a belgrádi csapat számára. A Trakai játékosa, Osipov már a kilencedik percben bevette a vendégek kapuját. A Partizan Miletić góljával egyenlített az első félidő hosszabbításában. A második félidő elején tovább bonyolódott a helyzet, mivel az 53. percben második sárgája miatt kiállították Soumahot, a fekete-fehérek csatárát. De a Partizánnak emberhátrányban is sikerült megőriznie előnyét.  A Belgrádi csapat következő ellenfele a dán Nordsjaelland  lesz.

A niši Radnički 2:2-es döntetlent játszott hazai pályán a Maccabi Tel-Aviv csapatával. Ez az eredmény azonban nem volt elég a továbbjutáshoz. Az Izraeli csapat 4:2-es összesített eredménnyel jutott az UEFA Európa-liga következő fordulójába.

UEFA Európa-liga

Most

07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.