Ugrás a tartalomra

Új edző és új kapus a Bajsa Labdarúgóklubnál (videó)

2017.02.15
22:06
Új edzővel és új kapussal kezdte meg a tavaszi felkészülési idényt a Bajsa Labdarúgóklub első csapata
Új edzővel és új kapussal kezdte meg a tavaszi felkészülési idényt a Bajsa Labdarúgóklub első csapata. A Szabadkai Körzeti Ligában játszó egyesületnek sikerült a vártnál sokkal jobb eredményt elérnie az őszi szezonban. Céljuk a Vajdasági Ligába kerülés.         Több mint egy hónapja kezdte meg a tavaszi felkészülést a Bajsa csapata, hetente ötször edzenek a fiúk. Drasković Boris, játékos, Bajsa Labdarúgóklub: „Általában az elején az erőnlétre kell menni, a téltől új edzőnk van, Branislav Bulatović, aki nagyon jó futballista volt, az látszik az edzésein is, mert ő inkább több labdát szeretne belecsempészni az edzésekbe, de úgy, hogy ne veszítsünk az erőnléti edzéseken se, inkább az a kombinált típus, ami nekünk meg is felel, játékosoknak.” bajsa foci edzes 1 Az edzéseken kívül megkezdődtek a barátságos mérkőzések is, melyek szintén a felkészülést segítik. Latyák Arisztid, játékos, Bajsa Labdarúgóklub: „Volt pár meccsünk is, kettő igazából, múlt héten megvertük a TSK Temerint 3:2-re, előtte pedig kikaptunk 3:0-ra. Most igazából bajlódunk a sérülésekkel, mint ahogy lehet látni, nem sokan vagyunk, de próbálkozunk, igyekszünk.” bajsa foci edzes 2 A felkészülési idényt új kapussal kezdte a Bajsa. Öreg Tibor, kapus, Bajsa Labdarúgóklub: „Azt gondolom, hogy elég komoly munka folyik és minden csapatnak elég komolyan kell, hogy számoljon ellenünk.”



Az ősz után a táblázat harmadik helyére került a Bajsa, ugyanannyi ponttal, mint a második helyen álló csapat. Ezek után a cél a Vajdasági Ligába kerülés - mondja az új edző. Branislav Bulatović, edző, Bajsa Labdarúgóklub: „Megpróbálunk erősíteni, idejében elkezdtük a felkészülést a rangadóra, január 19-én megkezdtük a felkészülést, van még pár napunk az átigazolási időszakból, és remélem, sikerül még pár játékost áthoznunk, hogy teljes legyen a csapat.” A Szabadkai Liga tavaszi bajnoksága március 20-án kezdődik. bajsa foci edzes 3
kapus
edző
Bajsa Labdarugóklub

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.