Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Dragosavac Viktor

Újabb fontos győzelmet aratott a TSC labdarúgó csapata a Szerb Első Ligában

2018.11.25
19:22
Forrás
Pannon RTV
A topolyaiak ezúttal idegenből, a Gornji Milanovac-i Metalac otthonából hozták el a 3 pontot.

Szabó Zoltán edző csapata fölényes 5:2-es győzelmet aratott. Újabb győzelmével a TSC ismét harcban van a bajnoki címért és az ezzel járó feljutásért. A topolyai csapat legközelebb szerdán lép pályára a zentai városi stadionban, amikor az ivanjicai Javor lesz az ellenfelük.

TSC
Topolya
Szerb Első Liga

Most

17:32, Frissítve: 17:40

Virágzik a tavaszi hérics

A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület immár negyedik alkalommal szervezett sétát, amelynek úti célja a Krivaja patak lipári völgye volt, ahol Közép-Bácskában még megtalálható ez a ritka, veszélyeztetett növényfaj.
14:57, Frissítve: 19:00

A birkózás a legtömegesebb sportok között

Falunapi birkózótornát tartottak Kishegyesen az óvodás és általános iskolás korosztály számára. A községbeli gyerekeknek ez az első megmérettetése. Szabadka és Magyarkanizsa csapatait látták vendégül.
14:21, Frissítve: 17:09

Kikapcsolódásból lefutni a félmaratont

Vasárnap délelőtt elrajtolt a 30. Újvidéki Félmaraton. A főtérnél megrendezett versenyen, illetve, sportrekreációs rendezvényen minden korosztályra gondoltak, a versenyzők különböző kategóriákban indulhattak.

Népszerű

Elindult a szerbiai e-Agrar portál

A termelők az online felületen módosíthatják gazdaságuk adatait, megújíthatják az előző évben leadott információkat, de a támogatások igénylésére is itt lesz lehetőség.