Ugrás a tartalomra

Újabb két mérkőzéssel folytatják a labdarúgó világbajnokságot

2018.07.01
11:40
2024.03.19
08:40
Forrás
startlap.hu
A nyolcaddöntők második játéknapján 16 órakor Spanyolország-Oroszország, este 8-kor pedig Horvátország-Dánia mérkőzést rendeznek. Papíron az előbbi párosítás tűnik izgalmasabbnak.

A házigazda oroszok 5:0-ás győzelemmel kezdték a tornát, végül másodikként mentek tovább a csoportból, míg Spanyolország elsőként zárt, bár mindössze egy győzelmet aratott a vb előző szakaszában. A házigazdákat óriási bizonyítási vágy hajtja, érthetően szeretnének saját környezetben minél tovább jutni. A papírforma egyébként a spanyolok mellett szól, jóval magasabban jegyzik a csapatot, hiszen a FIFA aktuális világranlistáján Spanyolország a 10., Oroszország pedig a 70. helyen található.

A másik találkozón Horvátország az egyértelmű favorit. Lehengerlő játékkal, Argentínát megelőzve, 9 ponttal jutott tovább csoportjából. Dánia a franciák mögött – egy győzelemmel és két döntetlennel – második helyen jutott be a legjobb 16 közé, Perut és Ausztráliát sikerült megelőznie.

labdarúgó világbajnokság
Oroszország
Horvátország
Spanyolország
Dánia

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.