Ugrás a tartalomra

Újabb TSC-győzelem

2022.09.10
21:47
2022.09.11
16:12
Forrás
Pannon RTV
Martin Mirčevski mesterhármasával 3:1-re győzött a TSC labdarúgó csapata a Kolubara ellen a szerb labdarúgó Szuperliga 11. fordulójában.

A topolyaiak sok helyzetet alakítottak ki, az észak-macedón légiósnak pedig jó napja volt, Mirčevski a 23., a 64. és a 71. percben is betalált. A vendégek a meccs vége előtt két perccel szépítettek, így alakult ki a 3:1-es végeredmény. Az elmúlt öt meccsen veretlen TSC tizenegy forduló után a harmadik helyen áll a bajnokságban. A következő fordulóban a topolyai együttes a lučani Mladost vendégeként lép pályára.

Palágyi Szabolcs, vezérigazgató, TSC: „Nekem úgy tűnik, hogy ennek a csapatnak nagyon jó játékosai vannak. Az új játékosok bemutatkoztak, most már mindenki megkapta a saját lehetőségét. A múltkor említettem is, hogy várunk még egyes játékosokat, hogy a formájukat felemeljék még.”

TSC
Kolubara
labdarúgás
szerb Szuperliga

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.