Ugrás a tartalomra

Újra edzenek a Vojvodina labdarúgói

2020.05.06
14:48
2020.05.06
17:01
Forrás
Pannon RTV
Több mint másfél hónap kényszerszünet után hétfőn újra megkezdték az edzéseket a Vojvodina labdarúgói Újvidéken.

A focisták a biztonsági előírásokat betartva térhettek vissza a Vujadin Boškov stadionba, ahol teljes erővel folytatják a felkészülést.

A Vojvodina focistái már nagyon várták, hogy végre újra a pályán rúghassák a bőrt. Az elmúlt időszakban otthoni edzésekkel tartották formában magukat, így jó erőben tudtak visszatérni. A szünet utáni első edzések jó légkörben zajlanak.

Mladen Devetak, labdarúgó, Vojvodina: „Mindannyian nagyon vágytunk már a focira, a pályára és mindenre. Az elmúlt hónapot otthon töltöttem, kaptam beosztást futásra. Minden nap kellett futni, délután pedig erő és edzőtermi gyakorlatokat végeztem. Dolgosan telt el ez a másfél hónap.”

A sportolók hétfőn kezdték az edzéseket, kedden pedig már kétszer is tréningeztek.

Saša Semeredi, edző: „Három csoportban edzünk. Előnyös helyzetben vagyunk mivel hat pályánk és nyolc öltözőnk van, így szépen elrendezhetjük a játékosokat. Az ajánlásokkal összhangban három csoportban edzünk, egy pályán 8-9 játékos van és az edző. Reméljük gyorsan megszüntetik ezeket az előírásokat mivel, ha a labdarúgásról van szó, 11 játékos játszik 11 játékos ellen és nem lehet 8-9 játékossal megfelelően felkészülni egy mérkőzésre. Reméljük, hogy gyorsan megszűnik a rendkívüli állapot és tudunk barátságos mérkőzéseket szervezni, amelyek a forma csiszolását szolgálják majd a bajnokság kezdete előtt.”

A Vojvodina sportolói komoly célokkal folytatják az edzéseket, egyebek között a szerb Szuperliga élmezőnyébe szeretnék felküzdeni magukat, illetve európai kupaszereplésben is bíznak. Az újvidéki csapat jelenleg a bajnokság harmadik helyén áll. 5 pont az előnye a negyedik pozíciót elfoglaló topolyai TSC előtt, és három pont a hátránya a belgrádi Partizan mögött.

Vojvodina
labdarúgás
edzés
Újvidék

Most

20:05, Frissítve: 20:17

Verstappen nyerte a sprintfutamot

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Miami Nagydíj szombati sprintfutamát.
19:37, Frissítve: 20:02

Egyre népszerűbb a népművészet az ifjúság körében

Több mint 300 gyermekkel tartották meg a XIII. Dunán innen, Tiszán túl elnevezésű Kárpát-medencei ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny délvidéki elődöntőjét Horgoson. Az eseményt a Bartók Béla Magyar Művelődési Egyesület szervezte meg.
18:52, Frissítve: 19:00

Komoly büntetés a fürdőruhában szaladgálásért

Komoly büntetéssel számolhat az, aki idén nyáron fürdőruhában sétálgat Tivat utcáin. A montenegrói város ugyanis megelégelte azt, hogy a belvárosban egy szál bikiniben vagy fürdőnadrágban járkálnak a turisták.
18:07, Frissítve: 18:19

Újraéledt az asztalitenisz Oromon

A helyi közösség és a vállalatok támogatásával az elkövetkező időszakban a régi iskola épületében mindennap lehetőség adódik a helyieknek arra, hogy kipróbálhassák, megtanulhassák ezt a sportágat, vagy épp versenyeket szervezzenek.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.