Ugrás a tartalomra

Üres lelátók előtt fogadja az Olimpiakosz a TSC-t

2023.12.11
17:04
Forrás
Pannon RTV
Durva döntés. A szurkolók miatt hónapokig minden meccs zárt kapus lesz a görög labdarúgó bajnokságban.

A szövetség az ismétlődő szurkolói rendbontások miatt úgy döntött, hogy február 12-ig zárt kapuk mögött folytatódik a liga. Az utóbbi hetekben rendszeresen súlyos rendzavarások történtek a mérkőzések során, a huligánok számos rendőrt megsebesítettek, a játékvezetők pedig halálos fenyegetéseket kaptak. Az ellenséges szurkolótáborok összecsapásain idén két drukker vesztette életét. Az intézkedés az Európa Ligát is érinti, az Olimpiakosz és a TSC találkozójára csütörtökön szintén üres stadionban kerül sor. Nézők nélkül rendezik ugyanazon a napon a Panathinaikosz-Makkabi Haifa meccset is.

TSC Labdarúgó Klub
Európa-liga

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.